• DURATA

  18 ore

 • INSTRUMENTE

  Fearless Organization Scan®

 • CURSANȚI

  95+

 • Video

  4 ore

  Siguranța psihologică pentru cultura agile a performanței

  Înregistrare   în cursul nostru unic de siguranță psihologică, care ajută liderii, managerii HR și responsabilii cu starea de bine (well-being) și motivarea angajaților să creeze o cultură organizațională bazată pe încredere.  Vei deveni un lider agil, cu competențe, instrumente și tehnici de siguranță psihologică, care-și sprijină angajații să se simtă în siguranță și confortabil în locul de muncă, reducând astfel riscul de stres, anxietate și probleme de sănătate mentală.
  Inspirat de cartea Fearless Organization a prof. Amy Edmondson.

  Accesează gratuit primele 2 sesiuni.

  Write your awesome label here.

  De ce acest curs?

  Un parcurs complex de învățare

  Îți garantăm o experiență de calitate, în ritmul tău, alături de un expert în domeniu, care te ajută să înțelegi cum poți aplica conceptele de siguranță psihologică și stare de bine în echipa ta

  Alături de profesioniști certificați în evaluare și intervenție

  Suntem certificați ca Practicieni în Siguranță Psihologică (Fearless Organization Scan®) și completăm practicile cu un instrumentar de evaluare și intervenție a riscurilor psiho-sociale, pe care l-am dezvoltat împreună cu experți de la 4 universități europene

  Întâlniri de grup virtuale cu instructorul

  Cursul conține 5 sesiuni virtuale de check-in, alături de instructor și de grupul de învățare
  Un raport gratuit de evaluare a nivelului de siguranță psihologică cu Fearless Organization Scan® pentru o echipă de 10 persoane
  Write your awesome label here.

  Instructor certificat

  Ești ghidat în curs de Cristina, practician certificat the Fearless Organization®, care a dezvoltat cursul ca instrument însoțitor pentru intervenții de siguranță psihologică în organizații.

  Întâlniri live

  Ai acces la inteligența colectivă a grupului, în 5 întâlniri online de supervizare. Plus o sesiune 1-2-1 de coaching de 30 minute, cu ajutorul căreia îți definești planul personal.

  Analiza echipei tale

  Pentru o echipă de maxim 10 persoane, primești un raport de analiză a nivelului de siguranță psihologică realizat cu instrumentul Fearless Organization Scan®.

  Pe baza cărții

  Cursul integrează conceptele din cartea the Fearless Organization a Prof. Amy Edmondson, completat cu perspectiva riscurilor psihosociale din standardul ISO 45003.

  Creat și coordonat de

  Write your awesome label here.

  Cristina Baghiu

  Practician Fearless Organization® 
  Pe lângă rolul de Agile People Coach în Atelier, Cristina coordonează proiecte de cultură, inovare și transformare digitală la nivel european și are experiență în mentorat de business și de organizație.

  Sesiuni online livrate împreună cu

  Write your awesome label here.

  Crina Vlascu

  Practician Agile HR
  Vrea să creeze impact social pozitiv prin programele de formare pe care le livrez, gândite agil, adaptativ, centrate pe cursant și nevoile sale.
  Are experiență în HR și vânzări de peste 10 ani, iar  cariera pe care și-o dorește este cea de trainer.
  Created with